Brahmslaan 18
2625 BW Delft
015 - 2625108

 
Sphinx 360 Sphinx 360 Sphinx 360
Home > Sanitair idee > Jaccuzi

Jacuzzi

Jacuzzi Twin TowerJacuzzi FlexaHet is geen toeval geweest, maar voor een goed doel. De zeven broers Jacuzzi, als fortuinzoekers naar Amerika geëmigreerd vanuit Friaul in het noordoosten van Italië, werkten al jaren in Berkely, Californië op het gebied van stromingsmechanica van lucht en water. Hun handen en tekentafels hadden al gezorgd voor pompen, propellors en zelfs vliegtuigen. Een familie van uitvinders. Op een moment was er in de familie een jongen die dagelijks fysiotherapie nodig had. Bij één van de broers kwam, om behandeling te helpen Jacuzzi Flexahet idee op een klokvormig apparaat te fabriceren dat Jacuzzi Double J Dreamin het badwater een masserende straal produceerde, bestaand uit water en lucht samen. Dat was 1956. Het prototype van het Jacuzzi hydromassagebad was geboren:"het bad dat vandaag iedereen kent, is de natuurlijke evolutie van dat idee".

Genot voor lichaam en geest

U bemerkt het gelijk: het eerste onmiddelijke Jacuzzi Janusresultaat wanneer u zich onderdompelt in de hydromassage, is Jacuzzi Twin Tower een genot gevolgd door ontspanning voor uw hele lichaam. Langzaam, met het toenemen van lichamelijk welzijn, glijden met het water ook vermoeidheid , stress en spanning van u af. Hydromassage bevordert dan ook een rustige en verkwikkende slaap. De dimensie van uw eigen innerlijk keert weer.

Heeft u een keus kunnen maken of wenst u meer informatie over mogelijkheden tot plaatsing aarzel dan niet langer en neem contact met ons op.