Brahmslaan 18
2625 BW Delft
015 - 2625108

 
Design radiator Jaga Zana Design radiator Jaga Zana Design radiator Jaga Zana
Home > Verwarming > Een nieuwe cv-installatie

Een nieuwe CV-installatie

Hedendaagse wensen en eisen

Investeren in een woning of bedrijfspand is verantwoord beleggen! Uit de afgelopen tientallen jaren is gebleken dat onroerend goed één van de meest stabiele waarden vertegenwoordigt binnen de Nederlandse economie. Uw woning of bedrijf aanpassen aan de hedendaagse eisen en wensen vergroot deze waarde nog meer. Kiezen voor het comfort van verwarmen, koelen, ventileren en warm water is een perfecte beslissing.

Thermic Zana-line Thermic Zana-line

Deskundig installeren

Deskundig geïnstalleerde producten, uw investering waard!

U bent op zoek naar een nieuwe installatie? Uw Klimaat Comfort Dealer biedt u alle mogelijkheden. Vooraf dient grondig nagedacht te worden hoe de installatie er uiteindelijk uit moet zien. Niet alleen de materiaalkeuze is van belang, maar ook uw persoonlijke eisen ten aanzien van comfort, ruimte-temperatuur per vertrek en de gewenste hoeveelheid warm water.

Professionele berekening

Daarnaast is het beschikbare budget van belang. Kiest u bijvoorbeeld voor standaard radiatoren, design of een combinatie van beide? Wij geven u graag advies en maken, geheel vrijblijvend, een offerte voor materiaal, installatiekosten en eventueel onderhoud in de toekomst.

Thermic C-ZE Thermic Tayou